A 208-volt, single-phase branch circuit supplies a continuous load of 24 amperes. What is the minimum standard overcurrent device rating permitted?
- A30 amperesĐúng
- B25 amperes
- C24 amperes
- D40 amperes
Vì sao: An overcurrent device supplying a continuous load must be rated at not less than 125 percent of that load: 24 A x 1.25 = 30 A, which is a standard rating in 240.6(A). The 24 A and 25 A choices ignore or under-apply the 125 percent factor, and 40 A jumps past the next standard size above the calculated value.2023 NEC §210.20(A)



