Under California's MWELO (23 CCR §493.2.2), overhead irrigation is not permitted within what distance of any non-permeable surface?
- AWithin 12 inches
- BWithin 36 inches
- CWithin 18 inches
- DWithin 24 inchesCorrecta
Por qué: Section 493.2.2(d)(10) provides that overhead irrigation shall not be permitted within 24 inches of any non-pervious surface. Drip or other low flow non-spray technology may be used inside that setback, and the setback may be planted or unplanted and surfaced with mulch, gravel, or other porous material. The requirement may be modified where no runoff occurs, where the adjacent hardscape drains entirely to landscaping, or where the designer demonstrates an alternative design preventing water waste. This is a setback from hardscape, not a limit on how narrow a planting area may be — the width rule is a separate provision at 10 feet.23 CCR §493.2.2(d)(10)

